Cursussen

Geavanceerde Esthetisch Technoloog Cursus

Breedspectrumcursus, online theoretische opleiding.

Een cursus voor de therapeut die met meerdere typen technologie├źn werken.

Laser + IPL + LED + Microdermabrasie + Microneedling + High-Intensity Focused Ultrasound (HIFU) + High-Intensity Electromagnetische Therapie (HIFEM / HI-EMT)

Geavanceerde Esthetische Lasertherapeut Cursus

Breedspectrumcursus, online theoretische opleiding.

Een cursus voor de therapeut die met meerdere typen licht apparaten werkt. Dit trainingsprogramma neemt je bij de hand en help je alle aspecten van laser- en lichttherapie te ontdekken. Het geeft je inzicht in je apparatuur, de behandelprotocollen, de interactie met de pati├źnt en de resultaten.

Geavanceerde Laserontharingstherapeut Cursus

Gericht op de therapeut die alreeds meerdere jaren praktische ervaring heeft, maar op zoek is naar een wetenschappelijk gefundeerde theoretisch opleiding om de hiaten op te vullen. Deze cursus helpt je om de mogelijkheden van jouw apparaat te leren kennen. Ook ontdek je hoe om de juiste parameterinstellingen te maken.

On-site Opleiding Met Je Eigen Apparatuur

Heb je graag snellere en betere resultaten? Wij je graag weten hoe je het maximum uit je apparaat kan halen?
Wil je weten wat het belang van koeling en de juiste keuze van de pulslengte is?
Misschien vind je dat je ergens een plateau bereikt hebt? Je weet dat de behandelingresultaten nog kunnen verbeterd worden, maar je hebt moeite om je vinger erop te leggen. Er is niet per se iets fout, maar je voelt dat er ergens nog iets ontbreekt. Dan is deze opleiding voor jou.