Geavanceerde Esthetisch Technoloog Cursus

Laser + IPL + LED + Microdermabrasie + Microneedling + High-Intensity Focused Ultrasound (HIFU) + High-Intensity Electromagnetische Therapie (HIFEM / HI-EMT)

De esthetische industrie heeft de afgelopen jaren een enorme transformatie ondergaan en is steeds technischer geworden. Zelfs kleine thuissalons zijn nu uitgerust met geavanceerde apparatuur. Maar helaas zijn de regels en voorschriften in veel landen nogal beperkt als het gaat om deze nieuwe technologieën. Daarom bestellen kliniek eigenaren vaak apparatuur online uit het buitenland. Maar te midden van deze technologische revolutie vraag je je af: waar kan ik eigenlijk leren hoe ik het maximale uit die machines kan halen en mijn patiënten een geweldige ervaring en resultaten kan bieden?

Nou, door onze cursus voor gevorderde esthetisch technologen te volgen, krijg je kennis die de meeste schoonheidsspecialisten missen. Het is eigenlijk schokkend dat minder dan 2% van de therapeuten verder kijkt dan hun basisopleiding en geavanceerde, wetenschappelijk onderbouwde training volgt.

Allereerst zul je je patiënten de resultaten kunnen geven waar ze naar verlangen. Omdat je een diepgaand begrip hebt van de wetenschappelijke principes achter de technologieën waarmee je werkt, kun je consistent geweldige resultaten leveren, zonder afhankelijk te zijn van geluk.

Daarnaast zul je ook weten welke apparatuur echt nuttig is. Hierdoor bespaar je niet alleen een hoop geld bij de aanschaf van apparatuur, maar kun je ook weloverwogen beslissingen nemen, zodat je zeker weet dat de apparatuur die je aanschaft ook daadwerkelijk de verwachte resultaten zal opleveren.

Bovendien zul je leren hoe je verschillende technologieën effectief kunt combineren. Hierdoor kun je unieke behandelingen ontwerpen die je concurrenten simpelweg niet kunnen evenaren. Ze kunnen proberen om jou na te doen, maar ze zullen nooit dezelfde resultaten behalen, omdat ze niet beschikken over de interne kennis die jou zo uniek maakt.

En als kers op de taart zul je vol zelfvertrouwen eerlijke en oprechte antwoorden kunnen geven aan je klanten. En als er toch een keer een vraag is waar je het antwoord niet op weet, kun je altijd rekenen op de ondersteuning van LaserCollege.

Als student en alumnus van LaserCollege zul je altijd iemand hebben om op terug te vallen voor begeleiding en hulp bij het vinden van oplossingen.

Deze cursus biedt niet alleen waardevolle kennis, maar is ook gewoon leuk om te volgen!

Cursus overzicht

Cursusduur

De cursusduur is 217 uur.

De verwachte afrondingstijd is 8 maanden in deeltijd.

Flexibiliteit

Bij LaserCollege geloven we sterk dat mensen het beste presteren wanneer ze niet worden belast met onnodige druk. Daarom hebben we onze leeromgeving volledig ontworpen om drukvrij te zijn, zodat je op je eigen tempo kunt excelleren. Zo zorgen we ervoor dat je kunt leren zonder je gehaast of overweldigd te voelen:

Flexibele tijdschema: We begrijpen dat het leven onvoorspelbaar kan zijn en dat je mogelijk andere verantwoordelijkheden hebt, zoals zorgen voor je familie of het runnen van je praktijk. Daarom bieden we je onbeperkte tijd om de cursus te voltooien. Er zijn geen strenge deadlines of tijdsbeperkingen waaraan je moet voldoen. Je hebt de vrijheid om tijd in te plannen die past bij jouw schema en op je eigen comfortabele tempo door de cursus te gaan.

Naadloze voortzetting: Als je een pauze moet nemen van je studie, hoef je je geen zorgen te maken. Wanneer je weer inlogt, kun je naadloos verdergaan waar je was gebleven. Je voortgang wordt automatisch opgeslagen, zodat je gemakkelijk kunt oppakken waar je was gebleven. Deze functie zorgt ervoor dat je continuïteit kunt behouden en soepel kunt terugkeren naar je leertraject.

Toegang tot eerder materiaal: Als je ooit behoefte hebt om eerder behandeld materiaal opnieuw te bekijken, ben je meer dan welkom om dat te doen. Er zijn geen beperkingen om terug te gaan naar eerdere modules of secties van de cursus. Je hebt de vrijheid om de inhoud te herzien en je begrip ervan te versterken, zo vaak als je nodig hebt. Deze flexibiliteit stelt je in staat om je kennis te consolideren en eventuele gebieden aan te pakken die extra aandacht nodig hebben.

Door een drukvrije leeromgeving te creëren, geven we je de vrijheid om op je eigen tempo te leren, met het besef dat iedereen verschillende omstandigheden en verplichtingen heeft. We geloven dat deze aanpak zorgt voor een effectievere en plezierigere leerervaring, waarbij je je kunt richten op het verwerven van kennis en vaardigheden zonder onnodige stress of tijdsdruk.

Wat te verwachten bij inschrijving op ons leerplatform

Bij inschrijving op ons leerplatform kun je een gestructureerde en allesomvattende aanpak van je educatieve reis verwachten. Dit is wat je kunt verwachten van ons platform:

Modules: De cursus is opgedeeld in verschillende modules, elk gericht op specifieke onderwerpen en concepten. Deze modulaire structuur zorgt voor een systematische voortgang van het leren, waardoor een duidelijk begrip van de lesstof wordt gewaarborgd.

Tekstboeksectie: Aan het begin van elke module vind je een speciale tekstboeksectie die de relevante inhoud behandelt. Deze sectie biedt basiskennis en dient als referentie voor de onderwerpen die in de module worden behandeld.

Module-opdracht: Na de tekstboeksectie ontvang je een module-opdracht. Deze opdracht kan offline worden voltooid en je hebt de mogelijkheid om deze te uploaden of rechtstreeks in te voeren via de online teksteditor. De opdracht biedt je de mogelijkheid om de kennis toe te passen die je hebt opgedaan uit de tekstboeksectie.

Video- en tekstbronnen: Vervolgens heb je toegang tot verschillende bronnen, waaronder video’s en tekstdocumenten. Deze bronnen hebben tot doel de onderwerpen die in de module worden onderwezen verder uit te leggen en te demonstreren. Ze bieden visuele en tekstuele versterking van de behandelde concepten, waardoor je begrip van de lesstof wordt vergroot.

Moduletoets: Zodra je de opdracht hebt voltooid en gebruik hebt gemaakt van de aanvullende bronnen, krijg je de mogelijkheid om de moduletoets af te leggen. Deze toets wordt online afgenomen en mag open boek zijn, zodat je tijdens de beoordeling naar de cursusmaterialen kunt verwijzen. Er kan echter wel een tijdslimiet gelden om ervoor te zorgen dat je kennis op eerlijke wijze wordt beoordeeld.

Voortgang naar de volgende module: Bij succesvolle afronding van de moduletoets ben je klaar om door te gaan naar de volgende module. Deze systematische aanpak zorgt voor een stapsgewijze voortgang door de cursusinhoud, waarbij voortgebouwd wordt op de kennis die in eerdere modules is opgedaan.

Relevante en onpartijdige training

Bij LaserCollege zijn we trots op het bieden van op wetenschap gebaseerde training die zowel relevant als onpartijdig is. We willen dat je een goed afgeronde opleiding ontvangt die je voorziet van de kennis en het begrip die nodig zijn om uit te blinken in jouw vakgebied. Dit is wat onze training onderscheidend maakt:

Onafhankelijkheid van fabrikanten en distributeurs: LaserCollege is niet verbonden aan een specifieke fabrikant of distributeur. Dit zorgt ervoor dat onze training vrij is van vooringenomenheid of voorkeur voor bepaalde merken of producten. Onze focus ligt uitsluitend op het bieden van uitgebreide kennis en vaardigheden die van toepassing zijn op verschillende soorten esthetische apparaten. We geven prioriteit aan het uitrusten van je met het vermogen om met verschillende apparatuur te werken, zodat je kunt aanpassen aan verschillende omgevingen en technologieën.

Objectieve evaluatie van technologieën en behandelingen: Gedurende de cursus bieden we een evenwichtig perspectief op verschillende technologieën en soorten apparatuur. Ons doel is om je zowel de positieve als negatieve aspecten van elke technologie te presenteren, zodat je geïnformeerde beslissingen kunt nemen op basis van de behoeften en gewenste resultaten van jouw cliënten. We geloven in het bieden van een objectieve evaluatie van behandelingen, zodat je de potentiële risico’s, voordelen en beperkingen van verschillende benaderingen begrijpt.

Praktische inzichten van ervaren professionals: Onze trainers en cursuscoördinatoren brengen waardevolle commerciële ervaring met zich mee. Ze hebben uitgebreide kennis van het runnen van esthetische klinieken en het omgaan met cliënten, waardoor ze praktische inzichten hebben in de dagelijkse activiteiten en uitdagingen die je kunt tegenkomen. Dit betekent dat we jouw vragen en zorgen vanuit een praktisch oogpunt kunnen benaderen, je begeleiding en advies kunnen bieden die verder gaat dan theoretische kennis.

Door relevante en onpartijdige training aan te bieden, zorgen we ervoor dat je bent uitgerust met de vaardigheden en het begrip die nodig zijn om zelfverzekerd te navigeren in de esthetische industrie. Onze toewijding aan onafhankelijkheid en praktische expertise onderscheidt ons en stelt ons in staat om een hoogwaardige leerervaring te bieden aan onze studenten.

Verhoog je expertise in esthetiek met een geavanceerde cursus gericht op kennisverbreding

Speciaal ontworpen voor ervaren vakbeoefenaars biedt deze cursus een uitgebreid curriculum zonder praktijksessie. We erkennen dat jouw tijd waardevol is en het niet zinvol is om middelen te besteden aan het beheersen van een apparaat dat je mogelijk nooit tegenkomt in jouw praktijk.

In plaats daarvan rust onze geavanceerde cursus je uit met gespecialiseerde kennis die nodig is om naar het volgende niveau van vaardigheid te gaan. Verken baanbrekende technieken, duik in het nieuwste onderzoek en breid jouw begrip van geavanceerde concepten in esthetiek uit. Ons doel is om je de expertise te geven die nodig is om jouw praktijk naar een hoger niveau te tillen en het hoogste niveau van zorg aan jouw cliënten te bieden.

Kies onze geavanceerde cursus om jouw vaardigheden naar nieuwe hoogten te brengen en jouw volledige potentieel als esthetisch vakbeoefenaar te ontsluiten.

Uitgebreide dekking van apparatuur en technologie

In deze cursus hanteren we een benadering vanuit de eerste principes, zodat de kennis die je opdoet verder reikt dan een specifiek type apparaat of technologie. Ons doel is om je een diepgaand begrip te bieden van behandelparameters en hun effecten, die kunnen worden toegepast op elk merk of model machine.

Bijvoorbeeld, we duiken in de betekenis van pulsduur bij laserontharingsbehandelingen. We onderzoeken welke pulsduur de meest effectieve resultaten oplevert, de redenen achter de effectiviteit ervan, en technieken voor het optimaliseren van uitkomsten. Hoewel verschillende apparaten verschillende methoden bieden om de pulsduur aan te passen, blijven de fundamentele effecten consistent.

Door een benadering vanuit de eerste principes te hanteren, geven we je de mogelijkheid om je kennis flexibel toe te passen op verschillende machines. Je krijgt een uitgebreid begrip van de onderliggende principes en mechanismen, waardoor je je kunt aanpassen en uitblinken in een snel veranderend vakgebied.

Breid je expertise uit naar specifieke apparatuur en technologieën en til jouw praktijk naar nieuwe hoogten met onze op eerste principes gebaseerde benadering.

Toelatingseisen

Uitsluitend toegankelijk voor personen met een diploma in geneeskunde of gezondheidszorg.

Cursusmaterialen

Uitgebreide cursusmaterialen voor jouw succes.

Bij LaserCollege zorgen we ervoor dat je alles hebt wat je nodig hebt om de cursus succesvol af te ronden. We voorzien je van een uitgebreide set studiematerialen, waardoor je op je eigen tempo kunt leren met gemak en flexibiliteit.

Bij inschrijving krijg je volledige toegang tot ons gebruiksvriendelijke online studentenplatform, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar beschikbaar. Dit platform dient als jouw digitale leerhub en biedt een schat aan hulpmiddelen om je educatieve reis te ondersteunen. Van instructievideo’s en interactieve modules tot oefenquizzen en aanvullend materiaal, alle tools die je nodig hebt zijn slechts een muisklik verwijderd.

Om jouw leerervaring verder te verbeteren, ontvang je ook een elektronische kopie van het cursusboek. Deze e-kopie kan handig worden geraadpleegd op je slimme apparaten, zodat je altijd en overal kunt studeren.

We streven ernaar om jouw leerervaring naadloos en efficiënt te maken. Met onze uitgebreide cursusmaterialen en toegankelijk online platform kun je je richten op het verwerven van de kennis en vaardigheden die nodig zijn om uit te blinken in het vakgebied van esthetiek.

Sluit je vandaag nog bij ons aan en krijg toegang tot een schat aan educatieve hulpmiddelen die zijn ontworpen om jouw succes te stimuleren.

Grijp het Moment: Omarm de Kracht van het Nu

De menselijke geest bezit een ongelooflijk potentieel – het vermogen om tijd te vormen en te overstijgen. Als je aarzelt om je in te schrijven voor deze cursus, zal je geest snel zijn aandacht verleggen naar andere zaken, waardoor je steeds minder tijd overhoudt om de kansen die voor je liggen, te grijpen.

Maar als je er nu voor kiest om je in te schrijven, zal er een wereld van mogelijkheden voor je open gaan. Door deze proactieve beslissing te nemen, ontgrendel je het potentieel voor groei en succes in je reis door de cursus. Net zoals je geest je door cruciale beslissingen in je leven heeft geleid, zal het de tijd en ruimte creëren die nodig zijn om volledig deel te nemen en dit transformerende programma te voltooien.

Denk aan de waarde die deze cursus kan toevoegen aan je leven als esthetisch professional – de kennis en vaardigheden die je kunt verwerven. Nu is het moment om jezelf te verbinden. Als je aarzeling laat overheersen, zal je geest dit interpreteren als desinteresse en zal je leven doorgaan op zijn vertrouwde pad.

Je kunt beweren dat je huidige omstandigheden bevredigend zijn, maar hoeveel gekoesterde aspecten van je leven heb je verkregen zonder bewuste beslissingen en vastberaden acties? Heb je je leven opgebouwd tot de huidige staat door keuzes te vermijden?

Zodra je deze pagina verlaat, zal het vervagen in de uitgestrektheid van het internet – slechts een webpagina tussen duizenden die je recentelijk bent tegengekomen. Het potentieel van de voordelen zal onbenut blijven, omdat morgen een nieuwe golf van afleidingen met zich meebrengt.

Als je verlangt naar het leven waarvan je weet dat je het kunt bereiken, kan je jezelf niet veroorloven om deze beslissing uit te stellen. Omarm de kracht van het nu en grijp de kans om je toekomst vorm te geven.

Onderneem actie en schrijf je vandaag nog in, en begin aan een pad dat leidt naar het buitengewone leven dat je voor ogen hebt.

SCHRIJF JE NU IN

Voor deze uitzonderlijke cursus voor Gevorderde Esthetische Technologen, voor een ongelofelijke investering van slechts 2075.

Betaling over 3 maanden van €710 per maand, Of, betaling over 6 maanden van €380 per maand,